Segt... men snart på spåret :D

Har bloggat ganska dåligt den senaste tiden... har tagit det lugnt och samlat mina batterier.. snart byter jag med största sannolikhet blogg också! Har haft fullt upp med min hemsida och faktiskt på sidan om det bara funderat och vilat lite :D Kan behövas ibland!!
Nu lovar jag nya tag och snart blir allt GRYMT!! Hmm det är nog ett ord jag använder för ofta... GRYMT :p

Success!!

Igår hade vi ett härligt benpass och därefter ett galet intervall pass, det forsade ordentligt med mjölksyra i Linn´s ben!

Resultaten har vi inte riktigt på det klara ännu, våran våg på gymet är paj och det enda vi har kunnat använda oss av är måttbandet än så länge. Måttbandet har visat positivt, det har minskat lite här och var :) Vi gjorde även lite små justeringar i kosten även idag!!!

Nästa pass ska vi försöka hinna med att mäta med kaliper också!!

 

 

Success isn't something that just happens - success is learned, success is practiced and then it is shared.
-- Sparky Anderson


Yeah, something goooood!!

Jag har haft fullt upp med trevliga och mindre trevliga männsikor hela förra veckan och och helgen....... men va fan tur att det inte bara finns trevliga människor. Vart skulle då den underbara variationen vara??
Hur som haver, jag blev ordagrant SKIT STOLT över en av mina kunder som har kämpat med en lång förkylning och lite små krämpor i knä och underben. Trots allt detta sprang hon Lidingö loppet på 3 tim och 19 min!! Det är fan BRA!! :D
Grattis S, det är du fan värd!!
Sen måste jag berätta om min slit varg Linn i Pt kampen. Hon verkligen kämpar in i det sista! Hon sliter tills man nästan tror att hon ska svimma eller spy :D Det kallar jag kämparglöd!!
Fortsätt bita ihop Linn, bra jobbat!

Secret Stuff!!!

Sitter hemma hos Pawel och jobbar med ett litt hemligt projekt ;) Ni får veta tids nog!!
Nu har vi precis tryckt i oss varsin kycklingrulle och sen en Brownie :) Fan vad underbart gott det var! Nu blir det att försöka komma ut lite och eventuellt ta en promenad ikväll! Men innan dess blir det lite att skriva på pt kamps bloggen med!!!
Promenad i Hagaparken, passade på att ta lite bilder :p
Efter åt blev det Öl och indiskmat !!

Första tränings passet!

Ja jäklar vad skönt med första träningspasset efter att ha varit sjuk! Satt precis som den skulle! Vågade inte köra fullt ut för att veta om hur jag skulle må imorgon så jag tog det lite varsamt! Nu blir det att fan komma i topp form :) Min 4:e dag utan snus nu... tjooohhooo! Är sjukt stolt över mig själv och snus fritt ska det bli ;) Topp formen väntar lika så Beach 2011 :D Hmmm apropå något helt annat, jag undrar om man kan trycka in någon salsa lektion i schemat, någon som kan tipsa en bra klubb?? Gärna nära Sveavägen!!
Siktar på denna magen ungefär ;)

PT-KAMPEN

Japp nu är bloggen igång, det var f*n på tiden!

Min kaxighet är långt ifrån bättre så räkna mig som ett litet irritations moment denna omgång med wink

Linn är sjukt taggad under våra pass och sliter tills hon verkligen inte orkar mer, ordagrant! Det kommer bli tufft att vinna då det är många bra Pt:s och många drivna deltagare! Men vi Ser mål linjen redan och vi visualiserar våran seger gest vid vinsten ;) Så nu kör vi, ALL IN!!

PT-KAMPEN


Snus friii??

Har nu varit snusfri i 3 dagar. Känns sjukt bra med tanke på hur jag mår, är sjukt positiv till detta trotts att jag känner att jag vill slita ut mina inälvor!!! Nae lite väl hårt kanske men ändå hårt nog för att beskriva en jobbig känsla! Det enda som kan stå ivägen nu är dålig karaktär! Så jag ska klara detta med bravur! Håll tummarna nu, för detta är förta steget i att komma i min livs form!! Nu jäklar kör vi :)

Dans Feber :)

Japp jag vill göra alla uppmärksamma på att det kl 20:00 visas dansfeber på Tv 4 och att min kollega Philip Lailanis kund ska vara med där och dansa. Så se nu till att rösta på Katrin Zytomierska.

Woohhooooo!!!!

På jobbet tidigt och träffar också Linn!

Har varit på jobber sen 0645 imorse och det är grymt skönt att faktiskt börja tidigt ngn gång så man har dagen över till annat!! Nu blir det att käka min underbara Lamm gryta som jag gjorde igår!! UNDERBART!!! Magen låter som en halvtrasig torktummlare just nu pga av min hunger!!

Snacka om att min kund är taggad, träffade henne nyligen då hon var redo för ett Body Pump pass. Sjukt roligt att hon är grymt laddad!!


Ciao

Kan bli en möjlig variant!!

Planer på att tatuera mig igen har jag haft länge! Funderar på att göra något liknande som nedan, inte exakt utan min egna variant!!

1:a träningen och tufft blev det!!

Jag och Linn skulle ha tränat igår men då var jag för sjuk. Men idag blev det första passet avklarat och med vilken kämpar glöd Linn startade med! Otrolig vilja fanns det och slet hela tiden. Skit kul att se :)
Vi kommer fortsätta vårt tåg mot målet med fortsatt hård träning och strikt kost!


På jobbet halvt frisk!

Är inte helt frisk än men är fortfarande på jobbet och försöker hålla mig helt borta från personer och bara göra lite pappers jobb. Orkar inte riktigt vara hemma... vad ska man göra hemma , så sjukt trist att bara ligga och glo!!!


SJJUUUKKK!

Ganska Ironiskt att man lägger ut ett inlägg där jag skriver aldrig mer sjuk :p Jo och vad är jag nu... jo SJUK!! Va fan, det är ju galet detta! Men hoppas på att inte ha feber imorgon. Nu blir det att slappa i soffan och se på John Q (sjukt bra film för övrigt).
Ser ganska risig ut :p

Pt kampen igång!!!

Ja nu jäklar kör vi igång!! Linn vägdes in idag och jag lägger ut resultaten så fort jag fått dom mailat till mig! Hon är sjukt taggad och det kommer bli tufft redan från start! Hon har varit ganska nervös eller rättare sagt är nervös med.... men den nervositeten kommer vi utnyttja och det kommer släppa så fort allt är igång!!
Vårt första pass körs på onsdag. Vi kommer huvudsakligen lägga fokus på förbränning, vi kommer använda oss av följande träningsformer, INSANE, MILITARY TRAINING och CIRKELTRÄNING!!
NU GÅR VI FÖR VINST ;)

A brand new day!!

Det tog emot att stiga upp ur sängen ojoj. Nu blir det stor städning, tvätt och matlagning, tror det lutar åt att sätta pånågon sjuk musik som gör att man vaknar till! F****NNN kom på att jag bara har 2 timmar på mig, nu måste jag skynda skynda skynd!!!!
Just det 1 sak till, håll utkik ikväll då vi haft invägning på Pt kampen!!!

Sammanfattning av helgen!

PT kampen
Har så sjukt mycket att skriva om nu när jag inte har skrivit på några dagar :p
Imorgon är det invägning på Pt kampen!!! Nu startar allvaret ordentligt! Så nu kommer det "blod, svett och tårar", vi är taggade till 1000 jag och Linn! Jag hoppas ni följer hennes framgång genom ett av hennes stora steg i livet!
Mina mål
Jag har själv skaffat ett mål min med egna träning och det är att komma i den bästa form jag någonsin varit i! Jag har haft 3 år av olika skador och sjukdom. Hamnade helt enkelt i en riktig down swing! Men nu är det TA mig F*N ändring på det...! Jag bli Sveriges mest vältranade PT och nå TOTAL fitness! Kommer kräva mycket av min fritid, så de gånger jag kommer gå ut på krogen så kommer ni bara finna vatten i mitt glas! Nu jävlar!!
Min nuvarande form
Har inte en aning om vad jag gör för min på första bilden :p
Har en del att jobba med, inga mer skador eller sjukdom för min del!!!!


Ny övning



Allt som behövs är en skivstång, en bänk och en medicinboll.
Man kan välja mellan att ha båda fötterna på medicinbollen eller om man tycker att man har bra balans så lyft ut ena benet och utför armhävningen där ifrån. Det sist nämnda är en en riktig killer som ett avslut på ett Triset!!


Lite bilder från gårdagens pass med Pawel Boronski





Hotel frukost!!

Fy fääännn vilken god frukost dom har på Hotell Hanson :p Blev ett lass av bacon, ägg, mörktbröd, nötter och fil och mycket mer :) Nu ska man nog klara sig till lunch iaf :)

Krasslig och ett par nya Jeans :)

Har varit lite dålig nu i ett par dagar men är nu back on track!!
Har inte haft lusten av att sitta här och gnälla över hur jag mått, så jag får ursäkta för dåligt bloggande!
Men nu är jag som sagt på G igen :) Kommer skriva en hel del om bland annat Pt kampen som snart drar igång!!!
Idag var jag tvungen att ta mig ut bland folk på stan och ja det resulterade i ett par nya Jeans, dom ser lite roliga ut men fan så galet schyssta när dom är på :)
I like aaaloooottt!

PT kampen 2010 (endast 1 plats kvar)

Nästa vecka drar Pt kampen igång och vi har endast en plats kvar här på World Class Vasastan. Så vill du göra en livsstil förändring på endast 10 veckor så säg till nu, platsen kommer att gå inom kort!


Massage och Stretch :)

Idag kom Ida förbi gymet efter en hel dag i skolan som hade varit riktigt hård! Vi stretchade igenom hela kroppen vilket hon behövde efter en sån lång dag av aktivitet. Sen så fick hon sin absolut välförtjänta massage. Hon är väldigt rörlig i benen, men vissa muskler var vi även tvugna att trycka ut några trigger punkter i. Hon var mjukare i överkroppen denna gång än gången innan, så det tar sig :) Försökte själv köra ett pass idag men min axel är inte helt ok ännu så det blir lite vila för min del! Snart väntar också kiropraktorn i veckan och massage från min kollega Tove :) Något att se fram emot!! Adios

Dags för gym men innan det Pt-school

Nu är det dags för att bege sig till Pt skolan och betala utbildningen jag var på! Sen blir det ett skönt pass i gymmet! Sen ikväll väntar även mma träning! Hoppas på att inte må skit dåligt denna gång, men men man vet aldrig intensiteten på träningen vilket gör det hela roligt att också gå dit utan att veta vad som kommer! Ciao

Först träning med Ida och sen middag på Hard Rock :D

Idag blev det träning med Ida och hon var sjukt bra som vanligt. Vi hade ett lite lugnare pass i dag med tanke på hennes tuffa vecka som väntar!

Ida´s pass idag:


Manuell Lårcurl

Rulla in liten medecinboll mot rumpan med små steg

Extreme stepups på bänk (dock utan stång denna gång)

Bulgariska utfall



Sneda crunches

3 stegs crunches

Omvända crunches


Avslutade med:

Stretch och lätt massage


Efter att Ida och jag tränat höll jag åpå att hungra ihjäl, har varit lite slarvig med maten idag. Men på Hard Rock blev det en riktig byggar mat. En 300 g Entrecóte med vitlökssmör och ja jag vet inte det bästa tillbehöret men vart sååå galet sugen på pommes :)




Mickes Legendary Burger!!

Casino Royale!!

Igår hamnade jag och min vän + kollega Pawel på Casinot. Innan det körde vi ett härligt gympass och fick i oss en sjukt god kyckling gryta som jag var sjukt nöjd över som jag gjort!
Men hur som haver, det var en galet rolig kväll på Casinot, den såg ut att bli dyster till en början men sen vände allt ;) Varje gång man är där så ser man alltid samma människor som är där... vet inte om dom är duktiga på Hold ém eller om dom bara är torskar som spelar bort sin lön! Man ska verkligen vara försiktig så inte speldjävulen tar över en!!! Men vi hade helt enkelt en rolig kväll :)

Amino 2002 vs Nitro-Tech

Har inhandlat ett nytt proteintillskott. Ska bli mycket intressant att få testa det :) Kommer med närmare info när det gått ett tag och som sagt ska ge detta en ärlig chans :)
Det jag kan säga nu om Amino 2002 är att det har på mig gett bra resultat. Men som sagt det finns alltid ett MEN, det är att tabletterna är sjukt stora och kan vara riktigt svåra att svälja!!

Morgon träning!

Har haft 2 kunder nu på morgonen och nu e jag ledig fram till lunch... hmmm känner mig lite rastlös.
Nae får va mig tills tåls. Hade som sagt intervju med Linn igår som ska vara med i PT-kampen.

Så här sa hon på intervjun:

-Vad har du för mål med PT kampen Linn?

- Mitt mål med Pt kampen är att må bättre och känna mig mer bekväm i mig själv. Självklart vill jag hitta motivationen till att träna mer!

-Varför ville du delta?

- Det ska bli väldigt roligt att få träna med en PT som pushar en och hur jag reagerar på det. Sen ser jag fram emot att få lära mig mer om kost och träning.

Lite mer om Linn:

 Linn tog precis studenten i sommras och har nu jobbat hela sommaren och sett fram emot den här dagen då Pt kampen sätter igång! Hon har en stark tävlings instinkt och hoppas på en bra position i tävlingen (självklart siktar både Linn och jag på en 1:a plats).
Till Linns tidigare träningserfarenhet så har hon tidigare spelat pingis och tennis och tränat på ett gym, vars namn jag inte tänker nämna ;)


Så håll nu ögonen öppna för den 15:e september börjar allvaret!!!!







Natti!!

Nu är det säng dags... till och med lite för sent men fan, måste alltid avsluta ett arbete jag börjat med!! Ska upp 0600 då jag har en kund 0700. Typiskt att jag missar mötet på Nybroplan imorgon, men det är nog inte hela världen utan jag får ta info från mina gryma kollegor!
Ses imorgon gott folk :)
Natti!
Hehe, ser lite crazy ut, but that´s me ,)

Stressig så in i norden!!!

Orsaken till att jag inte skrev något igår var pga av att jag hade sjukt mycket att göra!! Vill som sagt blogga mer och jag har säkert sagt det hundra gånger men dessa dagar har varit lite över det extrema och man har verkligen fått känna på sin stress nivå! Inte bara det att man själv stressar sig utan även folk omkring en (dock aldrig kunder)...:p Men men, bara att gilla det förbannade läget och faktiskt älska att man iaf har ett jobb som är bäst i världen!!

Var hos kiropraktorn i morse då jag känt känningar i ryggen, smärta i axel och lite andra små saker. Vad är det man brukar säga... många bäckar små kan göra ett helvete! Ehhh kanske inte riktigt så men i mitt fall är det så!! Nu är allt toppen iaf :)

PT-kampen 2010
Snart sätter Pt-kampen igång och då ska ni få se min kunds fantastiska förvandling på 10 veckor! Men bara för att det är tävlingen så är inte hennes mål slut sen efter det! Utan sen gäller det att bibehålla det man åstadkommit också, vilket är den svåra biten! Kommer lägga ut en liten intervju med henne som jag har idag sen!

 

Johanna keeps it up :)

Johanna har en grym kämpar glöd, idag körde hon ett grupptränings pass innan vi körde igång med Pt träningen. Idag körde vi ett intensivt cirkelpass och totalt 3 varv i hela cirkeln. Resultaten på Johanna är bara bättre och bättre för varje gång, sååå sjukt kul att hon verkligen har den järnviljan hon har! Här kommer även lite bilder från passet!!

 

Lite smått trött och utslagen :)

 


RSS 2.0